Workshop Kleur in de hospitality sector

355,00

Welke kleuren kies je voor hotels en restaurants? 

Ontdek welke kleuren optimaal zijn voor het
beleven van gastvrijheid!

Categorie:

Waarom de Workshop Kleur in de hospitality sector?

 • ONTDEK DE  FUNCTIES EN ASPECTEN DIE SPELEN BINNEN HOSPITALITYSECTOR
  Een ruimte met kleur creëren waarmee je je gasten verrast, een unieke beleving creeert, van gastvrijheid, hartelijkheid en genieten. Welke kleuren kies je wanneer voor de optimale beleving die jij je gasten wenst!
 • TOEPASSING VAN UP -TO DATE VAKKENNIS OVER KLEUR IN DE ZORGSECTOR
  De Nederlandse Kleurenschool biedt je actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis aan. Onze docenten zijn allen doorgewinterde kleurspecialisten.
 • GEACCREDITEERD DOOR DE BEROEPSORGANISATIE VAN KLEURDESKUNDIGEN  
  Wij leiden op voor het Branchediploma Kleurkunde en Kleuradvies. Met dit diploma kun je je registreren in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie.

 

Je ontdekt wat er speelt binnen de hospitalitysector, welke verschillende functionele ruimten er zijn, hoe gasten kunnen reageren.

 

Welke kleuren pas je toe in bepaalde ruimtes en waarom? Wat doet een bepaalde kleur met ons? Hoe biedt je je gasten de optimale kleuren aan

In het tweede deel van de workshop leren we de input van de ochtend vertalen naar kleur.

 

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

 • restauranteigenaren, hoteleigenaren, facility managers, architecten, interieurarchitecten, kleurspecialisten, leveranciers hospitalitysector
 • MBO4 en hoger.
 • Enthousiaste en gemotiveerde deelnemers.
 • Je beseft dat kleur een grote impact heeft in ons bestaan en beïnvloedt
profile-pic
Hans de Heer Anker Stuy

Ik kan beter mijn klanten informeren

Ik heb de workshop Kleur, Waarneming en Communicatie gevolgd, om mijn klanten beter te kunnen informeren over kleurbeleving en in te kunnen spelen op eventuele kleurklachten. Terecht of niet terecht. Voor mij is de workshop van grote waarde geweest, zoals het het beter kunnen vertalen van kleurbeleving en de opbouw van kleuren, de NCS kleurencirkel welke kleuren zijn goed bij elkaar in harmonie.